Handige Sites

Handige en betrouwbare sites voor uw gezondheid!

Apotheek.nl
De informatie op apotheek.nl is betrouwbaar, actueel en volledig. Op deze website vindt u betrouwbare informatie over de medicijnen. Niet voor niets is deze website al drie keer verkozen tot Beste Medicijnwebsite van Nederland!

kijksluiter.nl
Met de Kijksluiter heeft u alle uw informatie over uw medicijnen altijd bij de hand. Zo weet u precies waar u op moet letten en wat eventuele bijwerkingen zijn. Ook kunt u checken of u de medicijnen goed gebruikt. Handig als u medicijnen voor het eerst gaat gebruiken of als u de geneesmiddelen al in huis heeft.

thuisarts.nl
Op deze website vindt u betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid. De inhoud is geschreven door artsen.

mijngezondheid.net
Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. Zo kunt u bijvoorbeeld online een afspraak maken, herhaalmedicatie bestellen of een bericht sturen.

MedGemak
Met de app MedGemak regelt u eenvoudig online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek. Deze app MedGemak is een aanvulling op MijnGezondheid.net.

volgjezorg.nl
Op www.volgjezorg.nl kunt u toestemming regelen en volgen wat er met uw medische gegevens gebeurt. Welke gegevens zijn er met uw toestemming via het Landelijk Schakelpunt gedeeld? Door welke zorgaanbieder(s) zijn ze bekeken? En wanneer? Zo weet u exact wat er met uw medische gegevens gebeurt.

Wilt u uw apotheker persoonlijk spreken? Maak dan online een afspraak. U kunt nu ook een videoconsult aanvragen. U hoeft dan niet naar de apotheek te komen, maar u kunt eenvoudig via (uw vragen met uw apotheker online bespreken. Wel zo gemakkelijk en coronaproof. Wilt u toch liever een persoonlijke afspraak in de apotheek? Dan is dat ook mogelijk met inachtneming van de geldende coronaregels.

 

Geef aan welke vorm van afspraak u wilt
Vul u gewenste datum in
Geef u gewenste tijd aan