Online inschrijven

Schrijf u eenvoudig in bij één van onze apotheken

Online medicijnen

Eenvoudig en snel uw medicijnen bestellen!

HERHAALSERVICE

Sommige medicijnen slikt u voor langere periode of wellicht levenslang. Zelf een voorraad medicijnen in huis nemen voor langere tijd is niet toegestaan. Wij bieden u daarom de gratis herhaalservice. Wij zorgen ‘automatisch’ dat na het verstrijken van deze periode uw nieuwe medicijnen klaarliggen. Wij vragen u alleen wijzigingen van uw medicijngebruik aan ons door te geven, zodat wij onze service kunnen aanpassen. Zo grijpt u nooit mis!

Medicijnrol!

Slikt u vijf of meer medicijnen? Vergeet u soms medicijnen in te nemen? Maak dan gebruik van een medicijnrol. Eens per twee weken ontvangt u een nieuwe rol medicijnen, ingedeeld per dagdeel. Zo’n medicijnrol maakt het dagelijks innemen van medicijnen een stuk overzichtelijker en vaak ook veiliger. Deze extra service wordt vergoed door uw zorgverzekering. Wil u gebruik maken van deze service? Neem dan contact op met uw apotheek.

Bezorgen

Bent u slecht ter been? Bent u in quarantaine? Of is er aan andere reden waarom u niet de deur uit kan? Maak dan gebruik van onze gratis bezorgservice. Uw medicijnen bezorgen wij bij u thuis via uw brievenbus. Past het niet in uw brievenbus? Dan belt de bezorger bij u aan en wacht op minimaal 2 meter afstand tot u de bestelling heeft gepakt. Uiteraard laten wij nooit medicijnen onbeheerd achter. Ook als er geen volwassene thuis is om het pakketje aan te nemen, neemt onze bezorger uw bestelling weer mee naar de apotheek. De volgende dag ligt voor u de bestelling opnieuw klaar in uw apotheek. Indien het niet mogelijk is om uw bestelling op te halen. Neem dan contact op met uw apotheek voor een nieuwe bezorgafspraak. Medicijnen worden alleen bij uw buren afgegeven indien u dit vooraf met uw apotheek en uw buren regelt. Neem hiervoor contact op met uw apotheek.

Inschrijven in de apotheek

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig inschrijven in één van onze apotheken, u kunt aangeven wat uw afhaalkeuze is en of wij contact mogen opnemen met u huidige apotheker.

geslacht:
Afhaalkeuze

Ik ga akkoord dat jullie contact opnemen met mijn huidige apotheker.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden:*

ALGEMENE INFORMATIE

  • Postbus 1064, 2400 BB Alphen Aan den Rijn

KANTOOR UREN

Maandag – vrijdag 08:00 – 17:30
Zaterdag (Dag/nacht) 08:00 – 23:00
Zondag (Dag/nacht) 08:00 – 23:00

VESTIGINGEN