Online medicijnen

Eenvoudig en snel uw medicijnen bestellen!

Online medicijnen

Eenvoudig en snel uw medicijnen bestellen!

HERHAALSERVICE

Sommige medicijnen slikt u voor langere periode of wellicht levenslang. Zelf een voorraad medicijnen in huis nemen voor langere tijd is niet toegestaan. Wij bieden u daarom de gratis herhaalservice. Wij zorgen ‘automatisch’ dat na het verstrijken van deze periode uw nieuwe medicijnen klaarliggen. Wij vragen u alleen wijzigingen van uw medicijngebruik aan ons door te geven, zodat wij onze service kunnen aanpassen. Zo grijpt u nooit mis!

Medicijnrol!

Slikt u vijf of meer medicijnen? Vergeet u soms medicijnen in te nemen? Maak dan gebruik van een medicijnrol. Eens per twee weken ontvangt u een nieuwe rol medicijnen, ingedeeld per dagdeel. Zo’n medicijnrol maakt het dagelijks innemen van medicijnen een stuk overzichtelijker en vaak ook veiliger. Deze extra service wordt vergoed door uw zorgverzekering. Wil u gebruik maken van deze service? Neem dan contact op met uw apotheek.

Bezorgen

Bent u slecht ter been? Bent u in quarantaine? Of is er aan andere reden waarom u niet de deur uit kan? Maak dan gebruik van onze gratis bezorgservice. Uw medicijnen bezorgen wij bij u thuis via uw brievenbus. Past het niet in uw brievenbus? Dan belt de bezorger bij u aan en wacht op minimaal 2 meter afstand tot u de bestelling heeft gepakt. Uiteraard laten wij nooit medicijnen onbeheerd achter. Ook als er geen volwassene thuis is om het pakketje aan te nemen, neemt onze bezorger uw bestelling weer mee naar de apotheek. De volgende dag ligt voor u de bestelling opnieuw klaar in uw apotheek. Indien het niet mogelijk is om uw bestelling op te halen. Neem dan contact op met uw apotheek voor een nieuwe bezorgafspraak. Medicijnen worden alleen bij uw buren afgegeven indien u dit vooraf met uw apotheek en uw buren regelt. Neem hiervoor contact op met uw apotheek.

Online uw medicijn bestellen

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig uw medicijn bestellen (alleen herhaalrecepten). Omschrijf duidelijk uw medicijn en de gewenste hoeveelheid. U kunt ook aangeven of u het medicijn vanuit onze geneesmiddelenkluis (u dient zich hier wel voor in te schrijven) wilt ophalen of wilt laten bezorgen.

LET OP! Zodra uw medicijn klaarligt ontvangt u van ons een bevestiging. Heeft u binnen 24 uur geen reactie van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

geslacht:
Afhaal keuze

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden:*

Bedankt voor uw bestelling, wij gaan deze voor u verzorgen. Controleer uw mailbox.
Excuses, er is iets fout gegaan, controleer uw ingave.

ALGEMENE INFORMATIE

  • Postbus 1064, 2400 BB Alphen Aan den Rijn

KANTOOR UREN

Maandag – vrijdag 08:00 – 17:30
Zaterdag (Dag/nacht) 08:00 – 23:00
Zondag (Dag/nacht) 08:00 – 23:00

VESTIGINGEN