Klantenkaart

Onze apotheek-klantenkaart geeft u extra veiligheid.

Met de klantenkaart spaart u ook voor korting!

Bij alle medicijnen die u zonder recept kunt kopen, controleren wij of u deze middelen veilig kunt gebruiken in combinatie met de andere geneesmiddelen die u gebruikt. Soms kan een middel niet veilig gebruikt worden in combinatie met uw andere medicijnen. Ook zijn er aandoeningen waarbij bepaalde medicijnen niet geschikt zijn om te gebruiken. Met de informatie op de klantenkaart controleren onze medewerkers uw aankoop in de apotheek voor u!

Met de klantenkaart kunnen wij de controle op veiligheid snel en goed uitvoeren.

Met de klantenkaart spaart u tevens voor korting. Bij elke bestede euro aan (genees-)middelen zonder recept ontvangt u 1 spaarpunt. Bij elke 50 spaarpunten ontvangt u een korting van € 2,50 bij een volgende aankoop van een middel zonder recept. Online kunt u bekijken hoeveel punten u gespaard heeft.

De gegevens van de klantenkaart gebruiken wij alleen voor uw medicatieveiligheid.

Spaarreglement klantenkaart

 • De klantenkaart kunt u aanvragen bij alle apotheken aangesloten bij Samenwerkende Apotheken Rijn en Gouwe. Zie voor deze apotheken op de website www.samenwerkendeapotheken.nl.
 • De klantenkaart is geldig in alle apotheken; in alle apotheken kan worden gespaard en de gespaarde punten mogen in alle apotheken worden verzilverd.
 • Voor elke bestede € 1,00 aan zelfzorgmiddelen krijgt de cliënt één spaarpunt.
 • Spaarpunten worden verleend bij aankoop van alle zelfzorgmiddelen. Bij geneesmiddelen op recept die door de cliënt betaald moeten worden, worden geen spaarpunten verleend (voorbeelden zijn anticonceptiepil, miconazol crème of geneesmiddelen met een eigen bijdrage).
 • In de DagNacht Apotheek ontvangt de cliënt ook spaarpunten in de avonduren en in het weekend.
 • Bij elke 50 spaarpunten wordt bij een volgende aankoop van een zelfzorgproduct € 2,50 korting verleend. Bij 100 spaarpunten geldt dus een korting van € 5,00.
 • De korting wordt niet in contanten gegeven.
 • De korting wordt gegeven op alle zelfzorgartikelen. Ook geldt de korting niet op geneesmiddelen op recept die door de cliënt betaald moeten worden.
 • De korting wordt niet gegeven in combinatie met andere acties, zoals aanbiedingen van cosmetica.
 • Wij behouden ons het recht voor om acties op ieder moment te wijzigen of te beëindigen.
 • Bij verlies, diefstal of beschadiging van de klantenkaart kunnen de apotheken van Samenwerkende Apotheken Rijn en Gouwe niet aansprakelijk worden gesteld. Bij constatering van deze omstandigheden, gelieve direct te melden bij uw apotheek.
 • Vervanging van een verloren, gestolen of beschadigde kaart kost € 2,00.
 • De privacy van de cliënt is gewaarborgd. Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan medicatieveiligheid en het spaarsysteem.

Wilt u uw apotheker persoonlijk spreken? Maak dan online een afspraak. U kunt nu ook een videoconsult aanvragen. U hoeft dan niet naar de apotheek te komen, maar u kunt eenvoudig via (uw vragen met uw apotheker online bespreken. Wel zo gemakkelijk en coronaproof. Wilt u toch liever een persoonlijke afspraak in de apotheek? Dan is dat ook mogelijk met inachtneming van de geldende coronaregels.

 

Geef aan welke vorm van afspraak u wilt
Vul u gewenste datum in
Geef u gewenste tijd aan